Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Παρουσιάστηκαν Ορμπάιθ και Αμπντούν

Σήμερα το μεσημέρι, η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα δύο νέα μεταγραφικά της αποκτήματα, τον Πάμπλο Ορμπάιθ και τον Τζαμέλ Αμπντουν.

Στην αρχή της παρουσίασης, ο Γιάννης Μώραλης δήλωσε: «Να σας ξαναευχαριστήσουμε στη σημερινή και τελευταία παρουσίαση ποδοσφαιριστών. Θα ήθελα να πω ότι κλείνει η μεταγραφική περίοδος ευχάριστα με δύο σημαντικές προσθήκες. Νομίζουμε πως το ρόστερ μας είναι πλήρες. Από την πλευρά μου αυτό που θέλω να τονίσω είναι σημαντικό για την ομάδα μας να συνεχιστεί το πρωτάθλημα ομαλά, γιατι είναι πρωτόγνωρο να δίνει η ομάδα τον πρώτο επίσημο αγώνα στο Champions League.

Στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν μπορούμε να δώσουμε κανένα επίσημο παιχνίδι. Άρα η επιθυμία μας να ξεκινήσει το πρωτάθλημα δεν αφορούσε αγωνιστικά τον Ολυμπιακό αλλά το να παίξουμε ποδόσφαιρο. Πιστεύουμε ότι θα λυθούν σίγουρα τα προβλήματα. Πιστεύουμε ότι η ομάδα μας θα κάνει τη διαφορά. Σαν Ολυμπιακός, θέλουμε να λυθούν σύντομα τα προβλήματα, να ολοκληρωθεί ο πίνακας και να γίνει ένα σωστό και ποιοτικό πρωτάθλημα». Για τους Ορμπάιθ και Αμπντούν πρόσθεσε: «Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικούς παίκτες. Τον Τζαμέλ Αμπντούν είχαμε την ευκαιρια να τον θαυμάσουμε από την Καβάλα, ενώ ο Πάμπλο Ορμπάιθ είναι ένας πολύτιμος και έμπειρος ποδοσφαιριστής. Και οι δύο θα βοηθήσουν στην πορεία της ομάδας».

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος τόνισε: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω. Έχουμε δύο διεθνείς ποδοσφαριστές. Τον Τζαμέλ τον θαυμάσαμε πέρυσι στην Καβάλα και ο Πάμπλο έχει μεγάλη εμπειρία. Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό θέλω να πω πως είμαστε χαρούμενοι με αυτά που έχουν ολοκληρωθεί λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που δεν βοηθάει τον Ολυμπιακό να κάνει τις προσθήκες που θέλει.

Για αυτά που είχαμε πει, πέρα από το γεγονός ότι όλοι είμαστε ικανοποιημένοι και ο πρόεδρος την υπόσχεσή του. Παράλληλα, θέλαμε και απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών για να μπορέσει και στα υπόλοιπα χρόνια. Επισήμως σήμερα, τα φώτα θα πέσουν στους ποδοσφαιριστές. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, που παρά τις δύσκολες συνθήκες έχει ανταποκριθεί».

Αργότερα, το λόγο πήραν οι νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων. Ο Τζαμέλ Αμπντούν δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανος που έχω υπογράψει στον Ολυμπιακό. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος στην Ευρώπη και θα δουλέψω πολύ σκληρά για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει».

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ υποστήριξε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι τιμή για μένα να παίζω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θα κάνω ό,τι μπορώ. Είναι απίστευτη τιμή που παίζω σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο. Είναι μεγάλη αλλαγή για μένα και μεγάλη πρόκληση. Έχω κίνητρο να δώσω τα καλύτερα και είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα».

Να προσθέσουμε ότι οι δύο ποδοσφαιριστές επέλεξαν τα νούμερά τους. Ο Ορμπάιθ πήρε το "31" και ο Αμπντούν το "93".

Στο υπόλοιπο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ο Ραούλ Μπράβο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ράγιο Βαγιεκάνο και ο Ούρκο Πάρντο (ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος) στον ΑΠΟΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου