Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Μεταγραφών συνέχεια για τον Παναθηναϊκό!

Η αποψινή νύχτα αναμένεται μεγάλη για τους διοικούντες και τους φίλους του Παναθηναϊκού, καθώς οι πράσινοι βρίσκονται σε ολονύκτιες διαπραγματεύσεις με τους Ρούντολφ Γκέργκελι και Δημήτρη Ανάκογλου.

Το νέο όνομα στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του τριφυλλιού είναι αυτό του Ρούντολφ Γκέργκελι, ο οποίος αγωνίζεται ως σέντερ φορ στην Τζένοα. Ο 26χρονος Ούγγρος, ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν ως δανεικός στην Μπάρι, πετυχαίνοντας 2 γκολ σε 13 παιχνίδια. Ο Γκέργκελι είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας σε 21 συμμετοχές, 7 γκολ. Επίσης, από το 2008 μέχρι το 2010 αγωνίστηκε στη Ντεμπρετσένι πετυχαίνοντας 34 γκολ σε 52 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Οι πράσινοι είναι σε προχωρημένες επαφές με τη Τζένοα για το δανεισμό του παίκτη, αφού είναι επιλογή του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την επίθεση των πρασίνων.

Όσον αφορά την περίπτωση του Δημήτρη Ανάκογλου, ο Δημήτρης Γόντικας και ο Πέτρος Θεοδωρίδης συνομίλησαν τηλεφωνικά λίγο μετά τις 22.30 απόψε, με τον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ να μεταφέρει στον πρόεδρο του Πανσερραϊκού τον διακαή πόθο του τριφυλλιού για την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή. Ίσως τις επόμενες ώρες να υπάρξει προφορική συμφωνία και ο Ανάκογλου να φορέσει τα πράσινα.

Άλλο ένα σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας, ήταν το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ιτούρμπε, ο οποίος θεωρείτε το νέο μεγάλο ταλέντο της Νότιας Αμερικής. Ο Αργεντίνος, Χουάν Ιτούρμπε είναι 18χρονών και αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός. Φέτος, η Πόρτο τον απέκτησε από τη Σέρο Πορτένο έναντι 1,6 εκ. ευρώ, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο Μουντιάλ Κ20. Όπως είναι λογικό, ο μικρός "Μέσι", όπως αποκαλείται, δεν μπορεί να βρει θέση στο ρόστερ των "δράκων" και η διοίκηση της Πόρτο ψάχνει ομάδα για το δανεισμό του. Σύμφωνα με σενάρια, η Μπορντό, η Λοριέν, η Νις, η Μπράγκα, η Χιχόν, η Λέτσε και ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για τον Ιτούρμπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου