Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ανοιχτοί λογαριασμοί


Δεν ανέδειξαν κάποιο φαβορί οι δύο πρώτοι ημιτελικοί του κυπέλλου Ελλάδας. Η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι, χωρίς τέρματα, στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ ο Ατρόμητος πήρε βραχεία κεφαλή στην υπόθεση πρόκριση, καθώς επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου στο Περιστέρι.
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, οι δύο δικέφαλοι προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ, για να αποκτήσουν προβάδισμα για την υπόθεση πρόκριση, δίχως όμως να το καταφέρνει κανείς. Η ΑΕΚ έφτασε πιο κοντά στο γκολ, καθώς είχε δύο δοκάρια (και τα δύο ο Ντιόπ), ενώ ο ΠΑΟΚ απείλησε δύο φορές με τον Μουσλίμοβιτς. Ο δικέφαλος του βορρά έχει σοβαρά παράπονα από την διαιτησία του κυρίου Σιδηρόπουλου, καθώς ο Δωδεκανήσιος ρέφερι, άφησε με εννέα παίχτες τους Θεσσαλονικείς (αποβλήθηκαν Ίβιτς, Λινο). Έτσι λοιπόν η πρόκριση θα "παιχτεί" στα ίσια στην κατάμεστη Τούμπα, στις 16 του Μάρτη.

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος ευτύχισε να προηγηθεί νωρίς στο δέκατο λεπτό με τον Μάρεκ Σαγκανόφσκι. Στο 45', ο Σφακιαννάκης από κοντά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μιχαηλίδη. Ουσιαστικά οι Περιστεριώτες δεν κινδύνευσαν ούτε μία φορά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Βόλου, μπήκε πιο δυνατά από τον Ατρόμητο, και μάλιστα έφτασε κοντά στο γκολ, όταν η κεφαλιά του Μάρτιν κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Κώστας Νεμπεγλέρας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Γιακούποβιτς. Στο 79', σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Ούμπιντες, ο Σανκαρέ σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους, και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ατρομήτου. Δεν άλλαξε τίποτα στα υπόλοιπα λεπτά και έτσι η πρόκριση θα κριθεί στο Βόλο, με τον Ατρόμητο να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου