Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Πάμε ταμείο

Σήμερα έχει αρκετά παιχνίδια να ασχοληθούμε, και κυρίως από Ελλάδα. Πάμε λοιπόν...

402 Λεβερκούζεν-Σάλκε 4-6 γκολ (3.00)

Tip: Η Σάλκε δέχεται εύκολα γκολ, αλλά επίσης σκοράρει απέναντι σε ανοιχτές άμυνες. Η Λεβερκούζεν σκοράρει και αυτή εύκολα, αλλά όταν βγαίνουν μπροστά, ξεχνάνε να γυρίσουν, γι' αυτό ποντάρουμε ότι θα σκοράρει η Σάλκε.

423 Στουτγάρδη-Βόλφσμπουργκ 1 (1.80)

Tip: Ντέρμπι για την παραμονή, θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το παιχνίδι στο Μερτσέντες Μπέντς Αρένα, καθώς και οι δύο ομάδες καίγονται για βαθμούς, και ο χαμένος... χάνεται.

438 Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης Χ (2.90)

Tip: Δεν χρειάζεται να αναλύσεις γιατί θα έρθει ισοπαλία αυτό το παιχνίδι, απλά είναι ο ορισμός του Χ. Με το που το βλέπεις σου κάθεται το χινάρι... Δεν σκοράρουν εύκολα, ομάδες χωρίς συνοχή, εύκολα θα έρθει το Χ, και γιατί όχι και το Χ από ημίχρονο.

436 Καβάλα-Ολυμπιακός Βόλου 1 (1.95)

Tip: Με τα όσα έχουν βγει στην φόρα λόγω Μπέου, και επειδή η ομάδα του Βόλου δεν έχει πλέον Τσιώλη, θα επιλέξουμε το Χ, και λόγω Μάκαρου στην Καβάλα, αφού η ξαφνική αλλαγή προπονητή, κάτι λέει. Επίσης, η ομάδα του Βόλου παρουσιάζει σημάδια διάλυσης...

439 Ολυμπιακός-ΑΕΚ πρώτος παίχτης που θα σκοράρει: Τζεμπούρ (7.00)

Tip: Έχει καλή παράδοση ο Τζεμπούρ να σκοράρει απέναντι στην ΑΕΚ. Το έχει κάνει και όταν αγωνιζόταν στον Πανιώνιο και στον Ατρόμητο. Επίσης, έχει σκοράρει σε όλα τα ντέρμπι που έχει παίξει φέτος με την φανέλα του Ολυμπιακού.

446 Μπιλμπάο-Βιγιαρεάλ 1 (2,00)

Tip: Απόρθητο κάστρο είναι το Σαν Μαμές, με τους Βάσκους να έχουν τρομερή παράδοση στο γήπεδό τους, καθώς χάνουν αρκετά δύσκολα! Η Βιγιαρεάλ είναι κουρασμένη από το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν, αλλά και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν έχει πτωτική πορεία.

452 Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν 1 (1.85)

Tip: Ντέρμπι μίσους απέναντι στις δύο ομάδες, η Μαρσέιγ έχει καλύτερη ομάδα από την Παρί, και είχε και δύο μέρες παραπάνω ξεκούρασης (λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου