Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Stoner με το... καλησπέρα!

Ο Casey Stoner κέρδισε τη μάχη με τον ομόσταβλό του, Dani Pedrosa, κατέκτησε την pole position στις κατατακτήριες δοκιμές του Κατάρ κι έχει θέσει τις βάσεις για τη νίκη.


Το εναρκτήριο Γκραν Πρι για φέτος του Κατάρ έχει ξεκινήσει, με τον Casey Stoner να είναι το ίδιο δυνατός, όπως ήταν και κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης. Βέβαια, σήμερα στις κατατακτήριες έδωσε μια μικρή μάχη και αυτή ήταν με τον Dani Pedrosa. Ο Ισπανός θέλησε να του πάρει τη… μπουκιά απ’ το στόμα και να κατακτήσει την pole position.

Όμως, δεν τα κατάφερε και είδε τον Αυστραλό να παίρνει την πρώτη φετινή pole. Τρίτος κατετάγη ο Jorge Lorenzo. Ο νυν παγκόσμιος πρωταθλητής προσπάθησε να… χωθεί ανάμεσα στις δυο Repsol Honda δίχως να το κατορθώσει. Από εκεί και πέρα, την έκπληξη έκανε ο Marco Simonceli, που με έναν καλό χρόνο προς το τέλος σκαρφάλωσε την τέταρτη θέση.

Πίσω του βρίσκεται ο Ben Spies, με τους Hector Barbera, Andrea Dovizioso και Cal Crutchlow να ακολουθούν. Όσον αφορά τον Valentino Rossi, έδειξε γι’ ακόμα μια φορά πως δεν έχει επανέλθει πλήρως και ότι δεν έχει προσαρμοστεί στη σέλα της Ducati.

Ο «Γιατρός» έδωσε και αυτός τη δική του μάχη και κατάφερε, τελικά, να πλασαριστεί στην πρώτη δεκάδα όντας ένατος. Τέλος, αυτή συμπλήρωσε ο Colin Edwards, ενώ ο Alvaro Bautista δεν πήρε μέρος, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση, ύστερα από τη χθεσινή πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου