Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Επιτέλους νίκη


Με ηγέτη τον Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος σημείωσε το πρώτο γκολ του αγώνα, αλλά και επειδή ήταν ο ογκόλιθος της άμυνας του ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-0 του Εργοτέλη στην Τούμπα, σε ένα ματς που δεν θα μας αφήσει και πολλές αναμνήσεις λόγω της μετριότητάς του.

Ο Εργοτέλης διαμαρτύρεται δίκαια για πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής Λαμπρόπουλος, σε μαρκάρισμα του Σνάουτσνερ στον Λεάλ, στο 50', ενώ οι Θεσσαλονικείς έχουν παράπονα για ανύπαρκτο οφσάιντ με το οποίο κόπηκε ο Σαλπιγγίδης στο 60'. Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ, εκτός από το γκολ, είχε και μια ακόμα ευκαιρία, όταν απέκρουσε σουτ του Κουτσιανικούλη ο Δασκαλάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης μπήκε καλύτερα, αλλά δεν απείλησε, επειδή έπεφτε πάνω στον εκπληκτικό Κοντρέρας. Στο τελευταίο 20λεπτο δεν είδαμε μπάλα λόγω των πολλών διακοπών, αλλά ο δικέφαλος διπλασίασε τα τέρματά του στο 86', με τον Τσουκαλά. Στις καθυστερήσεις ο Μουσλίμοβιτς έχασε τετ α τετ, στέλνοντας την μπάλα απελπιστικά αουτ.

Ο ΠΑΟΚ έβαλε γκολ μετά από από το παιχνίδι με την Ξάνθη, στις 22 Ιανουαρίου, όπου τότε έκανε και την τελευταία του, πριν την σημερινή, νίκη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου