Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Μπαίνει και άλλη στήλη!

Από σήμερα, και για κάθε μέρα (συγχωρέστε μας καμιά φορά αν δεν μπορέσουμε) θα έχουμε μια στήλη που θα αναφέρεται στη θεματολογία της ημέρας. Η στήλη αυτή θα ονομάζεται "Μικρά μικρά". Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από σήμερα...

Πρωτάθλημα στην Τούμπα! Τον τίτλο του πρωταθλητή θέλουν να εξασφαλίσουν οι παίχτες του Ολυμπιακού, καθώς με μία νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τους εξασφαλίζει και βαθμολογικά το πρωτάθλημα, και θα είναι και μία νίκη γοήτρου, καθώς οι ερυθρόλευκοι αποκλείστηκαν από τον δικέφαλο του Βορρά στο κύπελλο.

Βράζει ο Φερέιρα με τους παίχτες του. Μετά τον αγώνα με την Λάρισα, έλεγε στους συνεργάτες του ότι είναι ανθρώπινο να έχουν αποσυντονιστεί από όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη, αλλά είχε ζητήσει από τους παίχτες του το 6 στα 6, έτσι ώστε να αποδείξουν ποιος θα έπρεπε να έπερνε το πρωτάθλημα, δηλαδή για λόγους γοήτρου.

Σειρήνες για Σισέ. Μετά την δήλωση αποχώρησης του Γάλλου από την Ελλάδα, η μισή Τουρκία, η μισή Γαλλία και η μισή Αγγλία, ενδιαφέρονται για τον Σισέ. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του Vuvuzela Show, ο Σισέ, έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με το Άνφιλντ, έτσι ώστε από το καλοκαίρι να είναι και πάλι παίχτης της Λίβερπουλ.

Περιμένει το ναι του Μπλάνκο. Με το κλίμα στην ΑΕΚ να έχει αλλάξει εντυπωσιακά μετά την εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενδεχόμενη θετική απάντηση του Ισμαέλ Μπλάνκο εντός της εβδομάδας θα είναι ευτυχία! Η αλήθεια είναι πως η τελευταία πρόταση της Ένωσης είναι αρκετά καλύτερη σε σχέση με τις προηγούμενες, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως είναι και η ιδανική. Όπως και να έχει, πάντως, ο Αργεντινός σέντερ φορ τη βλέπει με πολύ καλύτερο μάτι σε σχέση με όσες του είχαν γίνει ως τώρα, ενώ το τελευταίο διάστημα εισπράττει ξανά την αγάπη των Ενωσιτών, που τον αποθεώνουν συνεχώς και περιμένουν πώς και πώς να ακούσουν τα ευχάριστα.

Παρελθόν ο Μιχαλήτσιος! Όπως αναμένονταν στην σημερινή σύσκεψη της ΠΑΕ Άρης, θα αποφασίζονταν η απομάκρυνση του Γιάννη Μιχαλήτσιου από τον πάγκο των κιτρίνων, αφού ο κίνδυνος να μην μπει η ομάδα των κιτρίνων στα πλέι όφ είναι μεγάλος. Πλέον, ο Άρης κινείται για την απόκτηση του Σάκη Τσιώλη. Ο Έλληνας τεχνικός, παρετήθηκε από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου πριν λίγες μέρες, και κατά πάσα πιθανότητα, θα μετακομίσει στο Κλεάνθης Βικελίδης. Την τεχνική ηγεσία θα αναλάβει προσωρινά ο προπονητής της ομάδας νέων του Άρη, Νίκος Πασσιαλής.

Επιστροφή Μάριτς. Πέρασε ένας πονοκέφαλος για τον Ζοτς. Ο Σερβοαυστραλός σέντερ, που ταλαιπωρήθηκε φέτος από δύο τραυματισμούς στον αγκώνα, συμμετείχε σήμερα στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης, στην προθέρμανση της ομάδας, ακολουθώντας στη συνέχεια ατομικό πρόγραμμα. Προλαβαίνει τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα σε δύο εβδομάδες;

Τον σκόρπισε! Ο Παναθηναϊκός ήθελε τη νίκη για να επανέλθει στην κορυφή, ο ΠΑΟΚ όμως του έστησε «μπλόκο» στην Πυλαία και με 3-0 μπήκε δυνατά στο κόλπο της τετράδας στην Α1 βόλεϊ Ανδρών. Σε τρελούς ρυθμούς καρναβαλιού κινήθηκε ο Δικέφαλος του Βορρά στη συμπρωτεύουσα «χορεύοντας» όπως ήθελε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παρουσίασε κάκιστο πρόσωπο στο ματς με το οποίο «έπεσε» η αυλαία της 18ης αγωνιστικής.

Το παλεύει για HRT. O Κρίστιαν Κλιν εξέφρασε, γράφοντας στην επίσημη ιστοσελίδα του, ότι θέλει να είναι αυτός που θα καπαρώσει την τελευταία κενή θέση στο γκριντ του 2011 στη Formula 1, που είναι στην Hispania Racing. Έπειτα από μία χρονιά στην Hispania Racing ως αναπληρωματικός πιλότος, ο Κρίστιαν Κλιν επιθυμεί να είναι ο δεύτερος οδηγός της ισπανικής ομάδας. Η HRT έχει ανακοινώσει για το 2011 μόνο τον Ναράιν Καρθικέγιαν και ο Αυστριακός εξέφρασε την επιθυμία του να πάρει τη δεύτερη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου