Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Εμείς προτείνουμε, εσείς επιλέγετε

Και σήμερα θα σας δώσουμε τις προβλέψεις μας για το στοίχημα. Μονοπωλεί το ενδιαφέρον για το Τσάμπιονς Λιγκ, και πιο πολύ το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Άρσεναλ.

103 Μπαρτσελόνα-Άρσεναλ Χ2 (3.15)

Tip: Επιλέγουμε την διπλή ευκαιρία της Άρσεναλ, καθώς πιστεύουμε ότι οι παίχτες του Αρσέν Βενγκέρ θα προκριθούν, σε αντίθεση με πέρσι. Πιο εύκολο γίνεται το έργο των Λονδρέζων, με την απουσία των Πικέ και Πουγιόλ, και γιατί όχι, οι πιο τολμηροί να επιλέξετε το διπλό του 8.50! Μία εναλακτική λύση είναι και το Goal του 1.60.

104 Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ρόμα Under (1.80)

Tip: Δεν νομίζουμε ότι θα μπουν πολλά γκολ σε αυτό το παιχνίδι. Η Σαχτάρ θα παίξει κλειστά για να κρατήσει το σκορ πρόκρισης από τον αγώνα στο Ολίμπικο, ενώ η Ρόμα, παρουσιάζει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Πιστεύουμε ότι το 1.80 είναι μια εξαιρετική απόδοση.

Μόνο αυτά τα παιχνίδια προσφέρονται για ποντάρισμα, γιατί εμείς, προτιμούμε να μην σας δίνουμε τυχαίες προβλέψεις για τα παιχνίδια μικρότερων κατηγοριών, καθώς δεν είναι και το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο να ασχολούμαστε με την 3η κατηγορία της Σκωτίας. Εμείς προτείνουμε αυτά τα δύο παιχνίδια, και αν εσείς έχετε ασχοληθεί με τα υπόλοιπα, μπορείτε να συμπληρώσετε το κουπόνι σας. Καλή τύχη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου