Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Αγώνας επιβίωσης στο Καμπ Νου

Με την πεποίθηση ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση εις βάρος της Μπαρτσελόνα εκμεταλλευόμενη το υπέρ της 2-1 του πρώτου αγώνα, θα αγωνιστεί απόψε στο "Καμπ Νου" η Αρσεναλ (21:45 MEGA). Εκτός μάχης ο Γουόλκοτ, αμφίβολος ο Φαν Πέρσι, έτοιμος ο Φάμπρεγας απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα, η οποία δεν υπολογίζει στους Πικέ και Πουγιόλ.
Ο Αρσέν Βενγκέρ είδε την ομάδα του να γυρίζει το ματς στο Λονδίνο και να παίρνει τη νίκη με σκορ 2-1 στο πρώτο ματς, βάζοντας τις βάσεις για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Από εκείνο το βράδυ βέβαια, οι τραυματισμοί που προέκυψαν στο στρατόπεδο των "κανονιέρηδων" ήταν αρκετοί και πολύ σημαντικοί. ο Θίο Γουόλκοτ είναι σίγουρα εκτός δράσης, ο Σεσκ Φάμπρεγας έδωσε αγώνα δρόμου και όλα δείχνουν ότι προλαβαίνει ενώ το "θαύμα" ήρθε από τον Ρόμπι Φαν Πέρσι, ο οποίος μέσα σε λίγες ημέρες κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά του στο γόνατο και μπήκε στην αποστολή. Ο Αλεξάντερ Σονγκ αποτελεί μια ακόμη βασική απουσία στη μεσαία γραμμή αλλά τουλάχιστον ο Τζακ Γουίλσιρ ξεπέρασε το πρόβλημά του στον αστράγαλο και θα ξεκινήσει στην αρχική 11αδα έχοντας δίπλα του τον Ντενίλσον.

Προβλήματα στην άμυνα
Η Μπαρτσελόνα έδειχνε να ελέγχει το ματς στο Λονδίνο, προηγήθηκε 1-0 όμως στη συνέχεια παραδόθηκε στις ορέξεις της Άρσεναλ. Ο Πέπε Γκουαρντιόλα δεν έδειξε προβληματισμένος για τα λίγα γκολ που έχει πετύχει η ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια και ευελπιστεί ότι στον σημερινό επαναληπτικό, οι παίκτες του θα αγωνιστούν στο ρυθμό, τον οποίο έχουν συνηθίσει προκειμένου να φτάσουν στη νίκη-πρόκριση. Τα προβλήματα του Ισπανού τεχνικού, εντοπίζονται στην άμυνα. Πικέ και Πουγιόλ δεν θα αγωνιστούν και για πρώτη φορά φέτος, σε σημαντικό παιχνίδι, η Μπαρτσελόνα θα αναγκαστεί να αγωνιστεί χωρίς το βασικό κεντρικό της αμυντικό δίδυμο. Τις θέσεις τους θα πάρουν οι Μπουσκέτς και Αμπιντάλ ενώ ο Μαστσεράνο θα αγωνιστεί δίπλα στους Ινιέστα και Τσάβι στη μεσαία γραμμή.

Πιθανές Συνθέσεις:
Μπαρτσελόνα:Βαλντές - Μπουσκέτς, Αλβες, Αμπιντάλ, Μάξουελ - Μαστσεράνο, Ινιέστα, Τσάβι - Μέσι, Βίγια, Πέδρο
Αρσεναλ:Σέζνι - Τζουρού, Κοσιελνί, Κλισί, Σανιά - Γουίλσιρ, Ντενίλσον, Φάμπρεγας - Αρσάβιν, Νασρί, Μπέντνερ
Διαιτητής:Μάσιμο Μπουζάκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου