Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Μικρά μικρά από το Vuvuzela Show

Παραγκάρχης ο Μπέος! Τον ιδιοκτήτη του Βόλου κατονόμασε ως «παραγκάρχη» ο Κούγιας. «Ζήτησε καλές διαιτησίες για τον Ολυμπιακό Π.». Απάντηση Μπέου: «Αν υπάρχουν κασέτες, ο Πατέρας τις έδωσε». «'Παραγκάρχης’ ο Μπέος» – «Ο Πατέρας τις κασέτες»! Πράματα και θάματα είπε ο Αλέξης Κούγιας στην τηλεοπτική εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη στο «BLUE SKY». Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκής κατονόμασε λοιπόν ως «παραγκάρχη» τον Αχιλλέα Μπέο! Επίσης, τόνισε ότι ο Δαλούκας του δήλωσε ότι τον κυνηγάνε γιατί του είπαν να έχει καλές διαιτησίες ο Ολυμπιακός και αυτός αρνήθηκε, γι` αυτό και «φαγώθηκε».

Τσιώλης στον Άρη για καλοκαίρι. Ο Σάκης Τσιώλης αποκάλυψε με δηλώσεις του στο gazzetta.gr ότι είχε επαφή με τον «δικέφαλο του Βορρά» για συνεργασία, αλλά και ότι έχει συμφωνήσει ήδη με τους «κίτρινους» για να αναλάβει από το καλοκαίρι!

Ποιοι θα είναι στο Δ.Σ.; Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης κάλεσε όλους τους μεγαλομετόχους σε έκτακτο Δ.Σ., αλλά το θέμα είναι: θα δώσουν όλοι το «παρών»; Ο Νικόλας Πάτερας είναι, πάντως, απ’ αυτούς που αναμένεται να αποδεχθούν την πρόσκληση του Τζίγγερ, μια και το είχε δηλώσει πρόσφατα πως είναι -έτσι κι αλλιώς- επιθυμία του να είναι «παρών» στο Δ.Σ. Πόσο μάλλον τώρα, λοιπόν, που ο Βαρδινογιάννης θέλει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Από την πλευρά τους οι Γιαννακόπουλοι είναι συνήθως και οι δύο παρόντες, οπότε πολύ δύσκολα θα λείψουν από αυτό το πολύ κρίσιμο -ως αναμένεται- διοικητικό συμβούλιο. Το μεγάλο ερωτηματικό, ωστόσο, παραμένει ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Θα εμφανιστεί στο Δ.Σ. ή θα εκφράσει τις θέσεις του, όπως συνηθίζει, δια αντιπροσώπων; Ίδωμεν…

Μήνυση Μαρινάκη σε Σισέ. Έναν ογκωδέστατο φάκελο με όσα δυσφημιστικά είπε για τον Μαρινάκη ο Σισέ μετά το ντέρμπι στο Φάληρο, έχει φτιάξει το νομικό τμήμα του Ολυμπιακού και ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να μηνύσει τον Γάλλο!
Αυτό αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ αθλητικής εφημερίδας, συμπληρώνοντας ότι το προηγούμενο διάστημα ο Μαρινάκης δεν ήθελε να προβεί σε σχετική ενέργεια, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Τώρα, όμως, είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μήνυση εναντίον του Σισέ για συκοφαντική δυσφήμηση, προκειμένου να μην αφήσει άλλο την κατάσταση να ξεφύγει.

Νοκ άουτ ο Παπαλουκάς! Η ατυχία για τον Ολυμπιακό συνεχίζεται με το διάστρεμμα που υπέστη ο Θοδωρής Παπαλουκάς στη δεξιά ποδοκνημική. Προλαβαίνει τα ματς με τη Σιένα ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων». Την ώρα που οι τραυματίες του Ολυμπιακού επανέρχονταν σε καλή κατάσταση, η ατυχία ξαναχτύπησε το λιμάνι. Ο Μάρκο Κέσελ επανέρχεται από το διάστρεμμα που υπέστη έχοντας πολλές πιθανότητες να προλάβει τα ματς των Πειραιωτών με τη Σιένα, αλλά μαζί του θα κάνει πλέον πρόγραμμα αποκατάστασης ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Πρώτο χρόνο ο Γουέμπερ. Οι ομάδες βρίσκονται στην Βαρκελώνη για το τελευταίο τεστ, πριν την έναρξη της σεζόν, και ο Μαρκ Γουέμπερ με την Ρεντ Μπουλ, σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο με 1:22.544. Ταυτόχρονα, ο Αυστραλός ήταν και ο πιο δραστήριος της ημέρας, συμπληρώνοντας 97 γύρους. Οι υπόλοιποι που σημείωσαν χρόνο είναι οι: Μπάτον, Πετρόφ, Περεζ, Χάιντφελντ, Ντι Ρέστα, Βαλέστσι, Μπουεμί, Χούλκενμπεργκ, Ράτζια, Ντ' Αμπρόζιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου