Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Κιτρινόμαυρος ο Νασούτι!


Η ΠΑΕ ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την Ρίβερ Πλέιτ για την απόκτηση του Κριστιάν Νασούτι με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο! Τη Δευτέρα στην Αθήνα ο παίκτης.

Το μεσημέρι του Σαββάτου οι Αδαμίδης, Γκρέταρσον τα είπαν με τον Έλληνα μάνατζερ του Μάρτιν Γίρανεκ και λίγες ώρες μετά η ΑΕΚ έκλεισε τον Νασούτι!

Το μεσημέρι του Σαββάτου οι Αδαμίδης και Γκρέταρσον συναντήθηκαν με τον Ελληνα μάνατζερ του Γίρανεκ, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής του Τσέχου άσου στην ΑΕΚ. Κάποιες ώρες αργότερα, όμως, η Ένωση προχώρησε στην... έκπληξη -με δεδομένο το ραντεβού που είχε προηγηθεί- καθώς έκλεισε τον Νασούτι!

Ο Αργεντίνος στόπερ, που άφησε καλές εντυπώσεις πέρυσι με τη φανέλα του Αρη, έρχεται τη Δευτέρα στην Αθήνα και η συμφωνία της ΑΕΚ με τη Ρίβερ Πλέιτ είναι για δανεισμό ενός έτους με οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Νασούτι ήταν ψηλά στη λίστα των κιτρινόμαυρων, μαζί με τους Γίρανεκ και Γιάλενς, ως υποψήφιοι για τη θέση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και από τη στιγμή που η Μπολόνια δεν παραχωρεί τον Μόρα, ο Αδαμίδης -σε συνεννόηση με τον Μπάγεβιτς πάντα- πρόλαβε τους Τούρκους της Τραμπζονσπόρ και έντυσε στα κιτρινόμαυρα τον Αργεντίνο κεντρικό αμυντικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου