Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Πήρε "Πάτσα" η ΑΕΚ!


Μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα, οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Σταύρος Αδαμίδης αποφάσισαν να κινηθούν για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ και όπως φαίνεται λίγες ώρες μετά, βρήκαν και τον ποδοσφαιριστή που θα αποκτήσουν.

Πρόκειται για τον Χρήστο Πατσατζόγλου, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Ομόνοια και μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά τόσο στο δεξί άκρο της άμυνας όσο
και στην μεσαία γραμμή.

Οι καλοκαιρινές φήμες και το «θέλω» Ντούσαν

Το όνομα του Χρήστου Πατσατζόγλου είχε ακουστεί ξανά για την ΑΕΚ και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, ωστόσο τότε δεσμευόταν ακόμα με συμβόλαιο στην Ομόνοια και η περίπτωσή του δεν ήταν εύκολη. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν… ψαχτεί και τότε για την απόκτησή του, αφού ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον ήθελε στην ομάδα, ωστόσο η περίπτωσή του είχε «κολλήσει» στις οικονομικές αξιώσεις των Κυπρίων.

Το άσχημο αντίο από Ομόνοια…

Ο Πατσατζόγλου θα αποκτηθεί από την ΑΕΚ, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα γραφεία για τις τελικές συζητήσεις, ως ελεύθερος, αφού πριν από λίγες ημέρες έλυσε και τυπικά το συμβόλαιό του με την Ομόνοια. Μάλιστα, η αποχώρηση του από τον κυπριακό σύλλογο έγινε με άσχημο τρόπο, αφού πριν από λίγες ημέρες άγνωστοι είχαν μπει στο σπίτι του και είχαν προκαλέσει ζημιές, ενώ υπήρξαν και απειλητικά τηλεφωνήματα που του ζητούσαν να φύγει.

Μάλιστα, ο «Πάτσα» χάλασε την καλή σχέση που είχε και με τον προπονητή του Τάκη Λεμονή, αφού πίστευε πως δεν τον στήριξε.

Η… βοήθεια των παλιών

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η μεταγραφή του Πατσατζόγλου δεν ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής. Πριν από λίγες ημέρες οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Τραϊνός Δέλλας είχαν επικοινωνήσει μαζί του, ώστε να τον «ψήσουν» να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Ο παίκτης δεν ήταν αρνητικός και οι «παλιοί» της ομάδας του ζήτησαν να περιμένει λίγες ημέρες. Άλλωστε, το τηλεφώνημά είχε γίνει μετά από σχετική παράκληση του Σταύρου Αδαμίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου