Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Ικίμης (ατζέντης Σορλέν): Αποχωρεί για οικογενειακούς λόγους


Για την επικείμενη αποχώρηση του Ολιβιέ Σορλέν από τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Έλληνας εκπρόσωπος του παίκτη, Ανδρέας Ικίμης, με δηλώσεις του στον 'Libero 107,4'.

Σύμφωνα με όσα σχολίασε ο ατζέντης του Γάλλου χαφ, οι λόγοι που τον οδηγούν να φύγει από τον 'δικέφαλο του Βορρά' είναι καθαρά οικογενειακοί. Όπως πληροφόρησε, μάλιστα, η απόφαση του πελάτη του είναι να πάει σε μία μικρή κωμόπολη της Γαλλίας, με συμβόλαιο που είναι το 1/3 από αυτά που έπαιρνε από τους Θεσσαλονικείς, για να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.

«Οι λόγοι της απόφασης του είναι καθαρά οικογενειακοί. Πριν αποχωρήσει θα κάνει και μία δήλωση με την οποία θα ξεκαθαρίζει τα πάντα. Ο Ολιβιέ είχε κάποια προβλήματα πέρσι, αλλά αρχικά ξεπεράστηκαν μέσα από τη βοήθεια της ομάδας. Με τη γέννηση του δεύτερου παιδιού το πρόβλημα αυτό γιγαντώθηκε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την προηγούμενη εβδομάδα να ζητήσει να φύγει. Δεν πέσαμε από τα σύννεφα που το διαβάσαμε σήμερα, το ήξερε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ», είπε αρχικά ο Α. Ικίμης και συμπλήρωσε ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης προσπάθησε να μεταπείσει:

«Και εγώ και η ΠΑΕ προσπαθήσαμε να τον μεταπείσουμε. Είναι όμως θέμα οικογενεικό και ήταν πολύ δύσκολο να τους αλλάξουμε γνώμη. Είναι εύκολο να λύσεις ένα οικονομικό θέμα, αλλά όταν έχει να κάνει με οικογένεια αλλάζουν τα δεδομένα».

Για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τού Σορλέν: «Ο Ολιβιέ αφήνει έναν ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, μία Τούμπα γεμάτη από 30.000 φιλάθλους, μία πόλη που του φέρεται σαν να είναι βασιλιάς. Τα αφήνει όλα αυτά και 400.000 συμβόλαιο και όταν δείτε την ομάδα που θα πάει στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας θα καταλάβετε. Πάει σε μία κωμόπολη της Γαλλίας. Δεν κάνει κάτι που είναι πονηριά για να πάει σε μία ομάδα καλύτερη. Πάει σε μία πόλη είναι το ένα εκατοστό της Θεσσαλονίκης για ένα συμβόλαιο που είναι το 1/3 από αυτό που έπαιρνε στον ΠΑΟΚ».

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων από Γαλλία: «Η μόνη ομάδα που μίλησε, ήταν η Σεντ Ετιέν και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος που είχα μιλήσει με την ΠΑΕ, υπήρχε ένα ενδιαφέρον και μάλιστα του έδιναν και ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Είχε πει όμως ότι θέλει να παίξει στο Champions League. Δεν είχε τάσεις φυγής. Το καλοκαίρι όταν ήρθε εδώ ήταν μια χαρά. Αν ήταν κάτι άλλο εκτός από οικογενειακό θα πήγαινε στην Σεντ Ετιέν που μένουν και οι γονείς του και να πάρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο σε σχέση με αυτό που του προσφέρουν τώρα στη Β’ κατηγορία της Γαλλίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου