Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Μεγάλη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο!


ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης κατάφεραν και πήραν την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League. Πλέον έχουμε τέσσερεις ομάδες στην Ευρώπη, τρεις στο Europa League και μια στο Champions League!

Ο ΠΑΟΚ, βρέθηκε πίσω στο σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το 90στο λεπτό και έτσι το παιχνίδι πήγε στην παράταση. Στο 101' ο Μουσλίμοβιτς σκόραρε για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, απογειώνοντας χιλιάδες ΠΑΟΚτζήδες στα ουράνια και παγώνοντας το Σαράτσογλου. Ο δικέφαλος κράτησε το υπερ του σκορ πρόκρισης μέχρι το τέλος της παράτασης.

Η ΑΕΚ, σε ένα πολύ κακό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, προηγείθηκε με τον Ντιοπ στο 23' και ισοφαρίστηκε στο 78' από τον Ντέιλι, μετατρέποντας το παιχνίδι σε θρίλερ. Τελικά κατάφερε και κράτησε το σκορ.

Ο Άρης, στης Αυστρία κατάφερε και κράτησε το υπέρ του 1-0 από τον πρώτο αγώνα, παίρνοντας το υπερπολύτιμο 1-1 που το έδωσε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Για την ιστορία, ο Άρης προηγείθηκε στο 40' με τον Ρουίς, ενώ το σκορ το επανέφερε στα ίσια ο Λιντζ στο 56'.

Σχολιασμό και τελική σύνοψη των αποψινών αγώνων στο αυριανό άρθρο, που θα σκεφτόμαστε πιο καθαρά, μιας και ακόμα είμαστε στα μεθεόρτια των αγώνων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου