Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Βραδιά αστέρων


Σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιηθούν οι τελευταίοι προκριματικοί του Champions League και καταλαβαίνεται τι έχει να γίνει! Κάθε χρόνο σε αυτά τα ματς γίνεται "σφαγή" μεταξύ των ομάδων, καθώς η είσοδος τους στους ομίλους του Champions League προσφέρει πολλά λεφτά στις ομάδες και τις βοηθάει να ενισχυθούν οικονομικά. Χθές είχαμε πέντε παιχνίδια, από τα οποία προκρίθηκαν οι Μπράγκα, Βέρντερ Βρέμης, Χάποελ Τελ Αβίβ, Βασιλεία και Παρτίζαν Βελιγραδίου ενώ αποκλείστηκαν οι Σεβίλλη, Σαμπντόρια, Σάλτσμπουργκ, Σέριφ Τίρασπολ και Άντερλεχτ. Σήμερα αγωνίζονται οι: Κοπεγχάγη - Ρόζενμποργκ, Ζίλινα - Σπάρτα Πράγας, Τότεναμ - Γιούνγκ Μπόις, Άγιαξ - Ντιναμό Κιέβου και Οσέρ - Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης.

Θα σταθούμε στο τελευταίο ματς ανάμεσα στην Οσέρ και τη Ζενίτ, καθώς σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον, αφού ο Παναθηναϊκός, μετά τον αποκλεισμό της Σεβίλλης και τον προβιβασμό της Βέρντερ στους ομίλους του Champions League, περιμένει τον αποκλεισμό των Ρώσων για να μπει στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.

Αυτά από το Champions League... αύριο θα αναφερθούμε πιο πολύ στα ευρωπαϊκά κύπελλα καθώς αγωνίζονται και οι τρεις ελληνικές ομάδες για τα πλέι όφ του Europa League και θα έχουμε την κλήρωση των ομίλων του Champions League στο Μονακό.

2 σχόλια: