Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Τι να εύχονται και τι να φοβούνται οι "πράσινοι"


Σε λίγη ώρα πραγματοποιείται η κλήρωση των ομίλων του Champions League στο Μονακό. Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας θέλει να ελπίζει σε μία εύκολη κλήρωση, αλλά επίσης εύχεται ο πρώτος αγώνας να είναι εκτός έδρας, έτσι ώστε να προλάβει να ετοιμαστεί το ΟΑΚΑ για να υποδεχτεί τους αγώνες. Το τριφύλλι, μπαίνοντας στο δεύτερο γκρουπ αποφεύγουν αρκετά καλές ομάδες όπως τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Βαλένθια, τη Μπενφίκα και τη Βέρντερ.

Από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, οι πράσινοι θα επιθυμούσαν να κληρωθούν με τη Λυών (οι Γκοβού και Μπουμσόνγκ θα εκμυστηρευτούν τα πάντα για τους Λυωνέ στον Νίκο Νιόπλια), αλλά και τη Μίλαν, η οποία δεν έχει βρει τη συνοχή της και ακόμα ψάχνεται. Καλό θα ήταν να αποφευχθούν οι Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Άρσεναλ και Ίντερ, οι οποίες είναι ένα "σκαλοπάτι" πιο πάνω από το τριφύλλι και δεν μπορεί να τις κοντράρει θεωρητικά.

Στο τρίτο γκρουπ, οι ομάδες δεν φοβίζουν, εκτός από την Τότεναμ. Τα "σπιρούνια" έχουν αρκετούς ποιοτικούς παίκτες ενώ ένας λόγος από μόνος του, είναι ότι αγωνίζεται στο υψηλού επιπέδου αγγλικό πρωτάθλημα. Από τις υπόλοιπες ομάδες (Κοπεγχάγη, Ρέιντζερς, Βασιλεία, Άγιαξ, Σπάρτακ Μόσχας, Μπράγκα, Σάλκε), ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να κληρωθεί με την Κοπεγχάγη και κατά δεύτερο λόγο με τη Ρέιντζερς, ενώ θα ήθελε να αποφύγει την Μπράγκα, επειδή είναι αρκετά φορμαρισμένη και επικίνδυνη, αλλά και την Σπαρτάκ Μόσχας, για πολλούς και διάφορους λόγους (κυρίως επειδή είναι εντελώς άγνωστη στους πράσινους και μπορεί να την "πατήσουν"). Η Σάλκε, η Βασιλεία και ο Άγιαξ, είναι αυτό που λέμε ούτε ζεστό ούτε κρύο, αφού και οι τρεις ομάδες είναι στα μέτρα του.

Από το τέταρτο γκρουπ, όλες είναι καλοδεχούμενες, ενώ καλό θα ήταν να μην κληρωθεί με τις Οσέρ και Ρουμπίν Καζάν γιατί έχουμε δει όλοι τι "ζημιές" έχουν κάνει στην Ευρώπη, αλλά και με την Μπούρσασπορ, για εθνικούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου